chris_31027_autonomous_systems_working_in_a_warehouse_–ar_16_92e63e6d-add1-46ea-a073-b2a64fe28fca_3
chris_31027_autonomous_systems_working_in_a_warehouse_–ar_16_92e63e6d-add1-46ea-a073-b2a64fe28fca_3
Home » Digitalisatie

Aan de slag met Digitaliseren

Misschien merk je dat jouw bedrijf achterloopt op het gebied van technologie, of dat je niet zeker weet hoe je bepaalde processen kunt verbeteren. Geen zorgen, daar zijn wij voor! Onze experts, ook wel bekend als Themaspecialisten Digitalisering, staan klaar om jouw situatie te bekijken en helpen je bij het vinden van oplossingen. Of je nu alleen wilt verkennen hoe technologie jou kan helpen of als je al concrete plannen hebt, wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

We begrijpen dat het digitaliseren van je bedrijf een grote stap kan zijn. Daarom nemen we de tijd om naar jouw specifieke behoeften te luisteren en samen te werken aan een plan dat past bij jouw bedrijf.

Plan een kennismaking in met één van onze Themaspecialisten bij jou in de regio

Kees Tuin Themaspecialist Digital Groningen
Maarten Soppe Themaspecialist Digital Groningen
Tabe Bruinsma Themaspecialist Digital Fryslân
Floortje van Aken Projectleider IBDO

Waarom willen wij de digitalisatie in Noord-Nederland versnellen?

Waar de publieke sector in Noord-Nederland qua digitalisatie tot de koplopers behoort, loopt de industrie gemiddeld gesproken, achterop. Dat is niet zonder risico's, aangezien de industrie essentieel onderdeel is en blijft van het Noordelijke verdienmodel. Digitalisatie als onderdeel van de bedrijfsvoering, biedt ongekende mogelijkheden, maar bedrijven moeten wel aansluiten.

Tegen deze achtergrond zet EDIH NN tegelijkertijd in op het aanpakken van eventuele achterstanden (via generieke dienstverlening rond digitalisatie) en het creëren van een sterke positie voor de toekomst.

Contact

Ons team zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf.

Hoe kunnen we je helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

*