edih-nn externe kickoff front
edih-nn externe kickoff front
Home » Evenementen » Kick-off Event EDIH NN

Kick-off Event EDIH NN

  • 07-11-2023
  • Tot de volgende keer
Meld je aan voor vrijkaarten

Het is met groot genoegen dat wij je uitnodigen om samen met ons de officiële kick-off van de European Digital Innovation Hub Northern Netherlands (EDIH NN) te vieren. De kick-off vindt plaats op 7 november tijdens de Promotiedagen in Groningen, van 18:00 tot 20:00.

In een tijd waarin digitalisering essentieel is voor het behoud van de concurrentiepositie en aantrekkingskracht van de regio, heeft het noorden van Nederland de afgelopen jaren toegewerkt naar een versnelling in digitale transformatie.

In de komende 7 jaar zal de EDIH NN deze positie verder uitbouwen door zich in te zetten voor de ontwikkeling van een breed regionaal netwerk dat zich specialiseert in autonome systemen. In nauwe samenwerking met onze partners (Hanze, NHL Stenden, FME, RUG, IPF en NOM) en overige stakeholders uit de regio, bouwen we de komende jaren aan een ecosysteem. Dit ecosysteem vormt een solide basis voor een florerende economie gericht op digitalisering, met de focus op zelflerende en zelfsturende systemen.

Ons programma is samengesteld om bedrijven te ondersteunen bij het verhogen van de autonomie in hun producten en processen en bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens onze kick-off nemen we je mee in onze visie op digitalisering voor het noorden van Nederland en presenteren we ons programma voor de komende jaren. Na afloop nodigen we je uit om te netwerken tijdens onze borrel of de beursvloer van de Promotiedagen te verkennen.

Details:
Dinsdag 7 november 2023, 18:00 t/m 20:00
Locatie: Promotiedagen, Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 – Zaal 9, 9727 KB, Groningen

Programma:
• Inloop
• Opening
• Het verhaal en de visie voor digitalisering in Noord Nederland
• Programma EDIH NN
• Keynote: Autonome systemen
• Borrel

We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen de toekomst van digitalisatie en autonome systemen in de luiden.

Voor deelname aan het event, meld je via deze link aan en ontvang je persoonlijk vrijkaart.