Featured_Image
Featured_Image
Home » Onze Diensten

Onze Diensten

Bij EDIH NN helpen wij jou bij digitalisatievraagstukken binnen je onderneming of algemene vraagstukken waar digitalisatie de oplossing kan bieden. Waar sta je nu en wat is er nodig in de toekomst? Hoe ga je bijvoorbeeld om met arbeidstekorten ondervangen, hoe blijf je concurrerend of hoe verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijfsvoering en processen? Samen werken we aan de toekomst van jouw bedrijf. Dit doen we met een omvangrijk team en netwerk aan specialisten, innovatiemakelaars, kennisinstellingen en projectmedewerkers.

EDIH NN biedt twee actielijnen die jouw startpunt binnen ons programma bepalen.

  1. Ondersteuning bij digitalisatie
    Digitalisering als onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Digitale transformatie kan overweldigend lijken, maar wij zijn er om het proces soepel te laten verlopen. Onze experts bieden ondersteuning op maat. Wil je de bedrijfsprocessen optimaliseren, nieuwe technologieën verkennen, inzicht in de mogelijkheden en kansen van digitalisatie of concrete digitalisatieplannen hebt, wij gaan graag het gesprek met je aan.
  1. Het introduceren en/of door ontwikkelen van autonome systemen (AS)
    Autonome systemen zijn de volgende fase van digitalisatie, en wij zijn er om je bedrijf daar naartoe te leiden. Wij richten ons voornamelijk op de transitiegebieden in Noord-Nederland: Agro & Food, Life Science & Health, Energie, Mobiliteit, Slimme Maakindustrie en Bouw & Omgeving. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van autonome systemen, heb je al concrete plannen of ontwikkel je producten? Wij bieden begeleiding op maat.

Oplossingen

Naast deze focuspunten bieden wij instrumenten en oplossingen om jouw bedrijf van idee tot implementatie te kunnen begeleiden. Hiermee heb je alles wat nodig is om jouw digitale transformatie tot een succes te maken.

Ons aanbod

Smart Factory Accelerator

Wil je jouw bedrijf voorbereiden op de digitale toekomst? Met onze Smart Factory Accelerator ben je een stap dichter bij een slimme en geoptimaliseerde productieomgeving. Samen met een expert brengen we de huidige situatie binnen je bedrijf in kaart en identificeren we duidelijk waar de behoefte aan digitalisering ligt. Ontdek hoe je kunt groeien door middel van slimme technologieën.

Test Before Invest

Investeringen zijn cruciaal, maar ze kunnen riskant zijn. Met onze 'Test Before Invest'-dienst nemen we de onzekerheid weg. Voor specifieke vraagstukken ontwikkelen wij demonstratie- en testlocaties, zodat je de impact van investeringen kunt evalueren voordat je een verplichting aangaat. Maak geïnformeerde beslissingen en minimaliseer risico's met deze service.

Smart Makers Academie

In de snel evoluerende wereld van productie is het essentieel om je medewerkers up-to-date te houden met de nieuwste technologieën en vaardigheden. Onze Smart Makers Academie biedt trainingen en vaardigheidscursussen voor jouw medewerkers, zowel voor het heden als de toekomst. Investeer in de groei van je personeel en blijf concurrerend.

Investor Readiness Programma

Het aantrekken van de juiste financiële middelen is vaak een uitdaging. Met ons Investor Readiness Programma helpen we je bij het vinden van de juiste investeerders en financiële bronnen die aansluiten bij jouw groeiplannen. We bieden ondersteuning bij het voorbereiden van overtuigende pitches en het identificeren van kansen voor financiële groei.

Technology Portfolio

Technology Portfolio

Start hier

Bij EDIH NN verwelkomen we graag bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om meer digitale en autonome technologieën binnen hun bedrijf te brengen. Voldoet jouw onderneming aan de voorwaarden, dan bieden wij onze diensten kosteloos aan. Daarnaast bieden we ook kennismateriaal en organiseren we webinars en workshops.

Wij helpen je digitalisatie onderdeel van je onderneming te maken. Ook helpen we je om aan de slag te gaan met autonome systemen, of deze verder te ontwikkelen. Wij geven advies, concrete inzichten en begeleiden je om stappen te zetten richting een digitalere bedrijfsvoering.

Om je aan te melden voor het programma van EDIH NN, kun je altijd contact opnemen met onze Themaspecialisten voor digitalisatie of Innovatiemakelaars en Business Developer voor autonome systemen.

Geen probleem. Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Contact

Bedankt voor je interesse in de EDIH NN. Ons team zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoe kunnen we je helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

*